Ruusukakku





Muutama viikko sitten oli ehkä siskoni elämän tärkein päivä. Hän meni naimisiin. :) Olin auttamassa hääjärjestelyissä, mm. kakkujen teossa. Siskojen kanssa leikattiin, kostutettiin ja täytettiin kuus täytekakkua lähes sarjatuotantona ja äiti oli tehnyt pohjat jo vähän aiemmin. Tehokasta ja mukavaa tiimityöskentelyä siis :) ...vaikka kun monta meijän perheen tyvärtä laittaa samaan keittiöön hääräämään yhtä aikaa, jokaisella tuntuu olevan oma, ja tietenki se ainoa oikea tapa tehä joku asia. Ja sitten, kun me ei niitä pieniäänisimpiäkää olla ku sammaan porukkaan päästään, niin ei se olohuoneeseen ajettu miesväkikää voi olla kuulematta naurua, neuvoja ja laulua. Laulua taitaaki kuulua aina sillon meijän sisarusparven suusta sillon ku sitä räpätystä ei kuulu. :D Ehkä se on hyväki, että ollaan totuttu siihen että sen ääni kuullaan joka sen saa melun yli kuulumaan. Hääjuhlassaki laulu taisi kuulua aika hyvin ihan takapenkkiin asti. :P

Mutta, sitten takasi asiaan ku meinasi vähä sivuraiteille juttu karata. Kakuistahan minun piti kertoa eikä siskoista, vaikka ne niin rakkaita onki että niistä vois vähän enemmänki puhua. Näissä nimenomaisissa täytekakuissa täytteenä on rahkaa ja kermaa, banaania siivuina ja persikkaa murskana. Kuorrutuksissa on käytetty ruusutekniikkaa ja pursotukset on tehty tavallisella tähtityllalla. Huomattiiin, että paras oli Wiltonin 1M tähtitylla. Ite pursotin kolme kakkua, joista yks näkyykin kuvassa. Kuvan kakusta puuttuu vielä sulatetusta sokerista tehdyt sydämet, jotka asetettiin tuohon tasaiseen kohtaan kakun päälle. Kuvaajana toimi yksi siskoista, kiitos! :)





-Suklaapisara

Kommentit

Suositut tekstit